Opening het Ketelhuis Ede

Zondag 6 november 2022 | 12-18u | het Ketelhuis, Nieuwe Kazernelaan 2D3, Ede

Op zondag 6 november opent Stadsboerderij het Ketelhuis eindelijk haar deuren! Kom kennismaken met de nieuwe locatie van Urban Funghi en Microgreens Holland, twee jonge bedrijven die zich inzetten voor lokale duurzame voedselproductie.

Het Ketelhuis is een project van Alessia Capurso en Marijn van Gerven, eigenaren van respectievelijk Urban Funghi en Microgreens Holland. Samen rehabiliteren ze een lang verlaten ruimte in het Kazerneterrein in Ede. Daar produceren ze paddenstoelen en microgreens om te verkopen aan lokale restaurants en winkels, maar ook aan de buurtbewoners van Ede, Bennekom en Wageningen.

Tijdens de opening leiden Alessia en Marijn je graag rond op hun locatie en kun je kennis maken met indoor voedselproductie. Verder zal er een introductie zijn van de ‘Lekker Lokaal Tas’, een wekelijks abonnement met lokaal geproduceerde producten, zoals groente en kaas. Ook op locatie vindt er een markt plaats met lokale producten van StreekWaarleden; workshop ‘Maak je eigen vegan burger’ door DONS Catering; vegan taarten, planten en upcycled vintage kleding van Stall Ede; lokale bieren van Stadsbrouwerij Wageningen en niet-alcoholische dranken van The Kombucha Master. En natuurlijk, leuke mensen en live muziek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *