Lupine op het menu van Wageningse horeca tijdens Dutch Food Week

Dutch Food Week | 8-15 oktober 2022

Heb jij al eens een lupineboon geproefd? Dan is nú jouw kans! Tijdens de Dutch Food Week zetten Lekker Lupine! en de Wageningse horeca de lokale lupineboon – een plantaardige eiwittopper die gewoon in Nederland groeit – op de menukaart. Iedere chef verwerkt dit gouden boontje van de toekomst op zijn/haar eigen wijze: van salade, spread, soep, borrelhap tot en met lokale paella, curry of zoete baksels.

Deelnemende restaurants en cateraars in Wageningen

En ook buiten Wageningen sluiten restaurants en cateraars aan:

> Meer informatie over de actie op de website van Lekker Lupine!

Lekker Lupine! stimuleert de consumptie en organiseert de teelt en afzet van biologische lupinebonen in Nederland. Hiermee dragen ze bij aan de eiwittransitie. In de buurt van Wageningen werkt Lekker Lupine in nauwe samenwerking met André Jurrius, biodynamisch arrkerbouwer bij Ekoboerderij de Lingehof. Op zo’n 135 hectare verbouwt hij 14 verschillende gewassen, o.a. lupine.

Datum

08 - 15 okt 2022

Tijd

All Day

More Info

Meer info
Categorie
Meer info

Leave A reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Cookies

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.