Lammetjesdag – Grebbeveld Schapen &zo

zaterdag 19 maart 2022 | 13:00-17:00 | Langesteeg 21, Bennekom | kaartjes: € 4 (2 jaar of ouder)

Read this in English

Lammetjes aaien en knuffelen, dat wil iedereen doen. Dat kan bij de stal van Grebbeveld Schapen &zo op Lammetjesdag! Kinderen en (groot)ouders kunnen bij de pasgeboren lammetjes op visite gaan. En er zijn allerlei andere activiteiten om ervan te genieten, zoals schapendrijfdemo’s, het strokasteel en beschuit met muisjes.

Het mag weer: Lammetjesdag! Op zaterdag 19 maart 2022 is het zo ver, van 13-17 uur ben je van harte welkom om van het voorjaar te genieten. Laten we maar hopen dat het lekker weer is. En zo niet, dan aaien we de lammetjes gewoon binnen. En natuurlijk zijn er weer knutsels, lekker eten en drinken, schapendrijfdemo’s en het strokasteel.

Tarief: We rekenen 1 tarief voor iedereen van 2 jaar of ouder: € 4. Dat is inclusief een muntje. Dat kun je gebruiken voor wat drinken en beschuit met muisjes, of voor een knutsel.

De Lammetjesdag is rond de stal van Grebbeveld Schapen &zo, Langesteeg 21, Bennekom.

Er is volop parkeergelegenheid in de wei, maar je kunt natuurlijk ook lekker met de fiets komen. Ook vanuit Wageningen is het prima te doen, je fietst bij de Hoge Born gewoon nog een stukje rechtdoor.

NB: Voor zwangere vrouwen is een lammerstal niet zo’n goed idee! Ben je zwanger, laat de kinderen dan liever met papa/oma/buurvrouw/oom naar de Lammetjesdag komen!

KOOP DE KAARTJES HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *