Open dagen bij de Ommuurde Tuin

De Ommuurde Tuin opent haar poort tijdens de VELT Open Eco-Tuindag op 4 en 5 juni 2022. Daar kun je gratis een rondleiding krijgen door de tuinders rond de prachtige florerende tuin. In de tuinwinkel kun je de eerste biologische groente van de tuin kopen, en genieten van iets lekkers op het terras.

Tijdens de VELT Open Eco Tuindag opent ook De Ommuurde Tuin haar poort en is er van alles te beleven, ruiken en proeven. De tuin floreert in deze tijd van het jaar. In de tuinwinkel vind je heerlijke groene asperges, aardbeien en de eerste courgettes! Op het terras serveren we zomerse drankjes, lekkere smoothies en zoet gebakjes. Ook zijn er kleine proeverijtjes om je smaakpapillen te prikkelen en de smaak van onze producten te ontdekken. De tuinders houden doorlopend rondleidingen tussen 11 en 16, waar je al je vragen kan stellen over agroecologie, boskashi compost, CSA en ‘Solidaire Betaling’.

Adres: De Ommuurde Tuin ligt op Landgoed Oranje Nassau’s Oord tussen Wageningen en Renkum aan de Kortenburg 16, 6871 NE Renkum