Lammetjes knuffelen op Lammetjesdag

zaterdag 18 maart 2023 | 13:00-17:00 | Grebbeveld, Langesteeg 21, Bennekom

Binnenkort is het weer tijd om de jongste leden van de familie van Grebbeveld Schapen &zo te verwelkomen! Op 18 maart vindt de Lammetjesdag plaats van 13 tot 17u bij de stal van Grebbeveld Schapen &zo in Bennekom.

Lammetjesdag is een jaarlijks populair evenement waar kinderen en (groot)ouders kunnen knuffelen met de schattige lammetjes en hun ouders. Dit helpt de lammetjes socialiseren. Naast het aaien van de lammetjes zijn er verschillende activiteiten zoals knutselen, schapendrijfdemonstraties en een strokasteel. De geboorte van de lammetjes wordt gevierd met beschuit met muisjes, en er wordt ook lekker eten en drinken aangeboden.

Kaarten: €5/persoon vanaf 2 jaar. Koop hier je ticket

Dit jaar is er een wijziging in de kaartverkoop. Kaarten moeten online vooraf worden gekocht en zijn niet op de dag zelf verkrijgbaar. Het tarief is inclusief een munt ter waarde van € 1,50 die gebruikt kan worden voor drinken & beschuit met muisjes, of voor een knutsel.

Locatie: De Lammetjesdag is rond de stal van Grebbeveld Schapen &zo, Langesteeg 21, Bennekom.

Er is ruim parkeergelegenheid in de wei. Ook toegankelijk vanuit Wageningen met de fiets: bij boerderijwinkel de Hoge Born nog een stukje rechtdoor doorfietsen.

Voor zwangere vrouwen:

Het is belangrijk om te weten dat zwangere vrouwen worden geadviseerd om de Lammetjesdag niet te bezoeken vanwege de omstandigheden in de lammerstal.

> Bekijk hier de laatste updates over het evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *