Plant-based kookworkshop met Goed Gevoed

donderdag 6 & vrijdag 7 april 2023 | vanaf do. 13:30 | Koos Vorrinkhuis, Lage Vuursche

Ben je een hardcore vegetariër, een echte carnivor of zit je er iets tussen in dan is deze plant-based kookworkshop iets voor jou! Op 6 & 7 april 2023 organiseert Jeanette van Goed Gevoed de kookworkshop “Het nieuwe plant-based koken”. Op het prachtige Koos Vorrinkhuis willen Jeanette & Monique tijdens de 2-daagse kookworkshop hun kennis en enthousiasme delen over natuurvoeding, je kookinspiratie geven, en praktische tools bieden voor het bereiden van volwaardige maaltijden.

Prijs: €275 incl. eten, drinken, overnachtingen

Locatie: Koos Vorrinkhuis, Koudelaan 16, Lage Vuursche

Aanmelding: via info@goed-gevoed.nl

Aankondiging

Ben je een hardcore vegetariër, een echte carnivor of zit je er iets tussen in dan is deze plant-based kookworkshop echt iets voor jou!

Na de ontvangst op donderdag om 13.30 uur gaan we rustig starten met de voorbereidingen voor het diner. Tijdens het avondprogramma delen we ons enthousiasme en kennis over natuurvoeding en geven we tools om drie keer per dag een volwaardige maaltijd samen te stellen.

Na een uitgebreid ontbijt, lunch en met nieuwe kookinspiratie hopen we jullie in deze veranderende wereld van eten en drinken nog een keer te ontmoeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *