Fietsexcursie Renkum

Wist je dat duurzame producenten uit de regio zich hebben verenigd? In Renkum zijn dat o.a. de Ommuurde Tuin en biologische boerderij Veld en Beek. De producten van StreekWaar kan je online bestellen en afhalen in woon- en tuinwinkel Loenen, oftewel ‘bij Ina’ in het centrum van Renkum. Wil je meer weten over duurzame lokale boeren, bakkers en brouwers? Kom naar één van onderstaande fiets excursies.

Woensdag 30 maart 15:00 – 17uur fietsexcursie Renkum

Start: woon- en tuinwinkel Loenen, Groeneweg 76 in Renkum, afhaalpunt StreekWaar producten

Na een kopje thee met een verhaal over StreekWaar en gelegenheid voor vragen stappen we op de fiets richting biologische boerderij Veld en Beek, fonteinallee 33 in Doorwerth. Daar krijgen we van boer Jan uitleg over deze bijzondere gemengde biologisch dynamische boerderij, lid van StreekWaar. Na zijn uitleg en gelegenheid voor vragen fietsen we met wie wil gezamenlijk terug naar de Groeneweg.

Aanmelden: stuur een mail naar boodschappen@streekwaar.nl met vermelding van fietsexcursie Renkum. Deelname is gratis. Je kan onderweg iets bij de lokale producenten kopen. Overweeg je je aan te sluiten bij StreekWaar? Leuk! Dat kan door vrijwilliger te worden, door online te bestellen of door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.