Fietsexcursie Bennekom

Wist je dat duurzame producenten uit de regio zich hebben verenigd? In Bennekom zijn dat o.a. de Hoge Born en Grebbeveld Schapen &zo. De producten van StreekWaar kan je online bestellen en afhalen bij Hoekelum net ten noorden van Bennekom en bij de Kardoen in het centrum van Wageningen. Wil je meer weten over duurzame lokale boeren, bakkers en brouwers? Kom naar één van onderstaande fiets excursies.

Zaterdag 26 maart 12:00 – 14:30 uur fietsexcursie Bennekom

Start: de Kardoen Bennekom, Marktplein 9 in Bennekom, afhaalpunt StreekWaar producten.

Na een korte uitleg over StreekWaar en over ophaalpunt de Kardoen en gelegenheid voor vragen stappen we op de fiets richting Zorgboerderij de Hoge Born, Bornsesteeg 87 in Wageningen, lid van StreekWaar. Daar drinken we gezamenlijk een kopje thee en eten we onze lunch (zelf meebrengen of kopen in de Kardoen of de Hoge Born) en bekijken we deze bijzondere zorgboerderij. Daarna fietsen we door naar Grebbeveld Schapen &zo, Langesteeg 21, in Bennekom, lid van StreekWaar. Daar krijgen we uitleg over deze bijzondere schapenhouderij en kunnen we lammetjes knuffelen. Voor wie wil fietsen we daarna gezamenlijk terug naar de Kardoen.

Aanmelden: stuur een mail naar boodschappen@streekwaar.nl met vermelding van fietsexcursie Bennekom. Deelname is gratis. Je kan onderweg iets bij de lokale producenten kopen. Overweeg je je aan te sluiten bij StreekWaar? Leuk! Dat kan door vrijwilliger te worden, door online te bestellen of door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.