Fietsexcursie Wageningen

Wist je dat duurzame producenten uit de regio zich hebben verenigd? In Wageningen zijn dat o.a. de Ivo’s Bread & Pizza en de Stadsbrouwerij. De producten van StreekWaar kan je online bestellen en afhalen bij Thuis in het centrum van Wageningen. Wil je meer weten over duurzame lokale boeren, bakkers en brouwers? Kom naar één van onderstaande fiets excursies.

Zaterdag 23 april 15:00 – 17:30 uur fietsexcursie Wageningen

Start: Thuis Wageningen, Stationsstraat 32 in Wageningen, afhaalpunt StreekWaar producten

Na een kopje thee met een verhaal over bijzondere locatie Thuis en over StreekWaar en gelegenheid voor vragen stappen we op de fiets richting het Salverdaplein waar we een bezoek brengen aan de duurzame StreekWaar marktkramen. Daarna fietsen we door naar Ivo’s Bread & Pizza, Hoogstraat 5, Wageningen, lid van StreekWaar. Daar krijgen we uitleg over deze bijzondere duurzame ambachtelijke bakkerij van bakker Ivo himself. Na zijn uitleg en gelegenheid voor vragen fietsen we door naar De Stadsbrouwerij, 1e Kloostersteeg 5 in Wageningen, lid van StreekWaar. Daar krijgen we een tour deze bijzondere brouwerij waar met duurzaam lokale ingrediënten midden in de stad bier wordt gebrouwen.

Aanmelden: stuur een mail naar boodschappen@streekwaar.nl met vermelding van fietsexcursie Wageningen. Deelname is gratis. Je kan onderweg iets bij de lokale producenten kopen. Overweeg je je aan te sluiten bij StreekWaar? Leuk! Dat kan door vrijwilliger te worden, door online te bestellen of door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.