Iedere eerste zaterdag van de maand: open proeverij bij de Stadsbrouwerij

Iedere eerste zaterdag van de maand biedt Stadbrouwerij Wageningen een open bierproeverij. Onder het genoot van een paar van hun heerlijke bieren leggen brouwers Dennis en Stefan graag uit wat je kunt proeven in een bier en hoe een bier tot stand komt. Komende open proeverij: zaterdag 3 december.

Open proeverij reserveren (online kaartje)

Doe mee met de Open Proeverij met Rondleiding in ons proeflokaal Café Rad van Wageningen. Iedere 1e Zaterdag van de maand. Reserveer een plek en koop hier je kaartje online want VOL=VOL

Schuif op individuele basis aan bij deze rondleiding waarbij we 3 proefglazen van onze bieren proeven. We vertellen je alles over onze ambachtelijke en bijzondere brouwerij, hoe onze recepten tot stand komen, hoe lokaal we eigenlijk echt zijn, de geschiedenis van onze brouwerij en alles wat je verder nog wilt weten. We hebben geen geheimen.

Naast de Open Proeverij & Rondleiding is het mogelijk om voor groepen op ieder moment van de week een reservering te plaatsen voor onze rondleidingen. Het minimum aantal deelnemers is dan 10 personen. Neem voor meer informatie contact op via het contact formulier.

Open proeverij reserveren op de website van de Stadsbrouwerij Wageningen

Dit delen: