Ivo's Bread & Pizza

De broden, krentenbollen en pizza’s van Ivo’s Bread & Pizza zijn werkelijkwaar niet te versmaden. En heb je de special van deze week al geproefd? Wat begon als een ambitieus plan en een hobby vanuit een studentenkamer is uitgegroeid tot een begrip in Wageningen. De bakker koopt ingrediënten zoveel mogelijk lokaal in. Zo bakt hij met meel van windkorenmolen De Vlijt, zuivel van boerderij Veld en Beek en kruiden van Tuinderij het Lichtveen.

Wie zijn ze

‘Ivo’s Bread & Pizza’ is een ambachtelijke bakkerij in Wageningen met heerlijke producten waaronder zuurdesembrood, focaccia en gebakjes, en af en toe pizza. Samen met Dave en Sara bakt Ivo iedere woensdag t/m zaterdag in zijn nieuwe bakkerijlocatie op de Hoogstraat 5.

Wat maken ze

Naast de bekende zuurdesembroden Wit, Bruin en Bruin met zaden maakt Ivo een Weekly Special met elke week nieuwe garnering. Voor de zoetekauw maken ze kanneelbroodjes en krentenbollen. En heb je eens hun Koláč geproefd?

Hoe duurzaam zijn ze

Alles wordt gemaakt van biologische ingrediënten die zoveel mogelijk lokaal worden ingekocht. Zo bakt Ivo onder andere met meel van windkorenmolen De Vlijt, zuivel van boerderij Veld en Beek, eieren van De Hoge Born en kruiden van Tuinderij het Lichtveen.

Waar vind je de producten?

Kom gezellig langs de bakkerij van Ivo op de Hoogstraat 5 in Wageningen. De brood is ook te vinden: bij de Gieterij in Wageningen en bij de Kardoen in Bennekom.

Contact

Openingstijden:
wo-vr 8:00-14:30
za      8:00-17:00

Ivo’s Bread & Pizza
Ivo Partl
Hoogstraat 5
6701 BJ Wageningen
www.ivosbreadandpizza.nl
ivo@ivosbreadandpizza.nl

“Ambachtelijke zuurdesembrood, foccacia en pizza van lokale ingrediënten”

Foto’s: broodvandehaan