Doe mee met StreekWaar

Vind jij het belangrijk dat er duurzame lokale voedselproductie is? Dat boeren en ambachtelijke bakkers, brouwers en burgers samen werken aan een biodivers en bijvriendelijk landschap? Zet je in voor StreekWaar!

Je kan meehelpen op duurzame StreekWaar marktkraam staan op zaterdag in Wageningen, bij de verschillende leden op hun bedrijf, of meehelpen (nadenken) StreekWaar meer zichtbaarheid te geven.

Als je meehelpt word je onderdeel van een gezellig community die gedreven is om duurzame en eerlijke voedselproductie op de kaart te zetten.

Houd je van lokaal en duurzaam voedsel? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van onze lokale voedselgemeenschap? StreekWaar is op zoek naar vrijwilligers om op zaterdag te helpen bij onze marktkraam in Wageningen.
Wat we waarderen: iemand die proactief, gastvrij en vriendelijk is. Wat je kunt verwachten: je werkt achter de kraam in shifts van een halve dag samen met een producent van StreekWaar en helpt met de opbouw of afbouw van de marktkraam. Je krijgt daar een vrijwilligersvergoeding voor. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Pauline via info@streekwaar.nl.

Mensen die willen helpen meedenken en/of zichtbaarheid willen vergroten kunnen dat eenmalig doen of in overleg op regelmatige basis.

Meer weten? Aanmelden? Stuur een mail naar info@streekwaar.nl

Dit delen: