Doe mee met StreekWaar

Vind jij het belangrijk dat er duurzame lokale voedselproductie is? Dat boeren en ambachtelijke bakkers, brouwers en burgers samen werken aan een biodivers en bijvriendelijk landschap? Zet je in voor StreekWaar!

Je kan meehelpen excursies organiseren, meehelpen bestellingen ompakken voor de webshop op woensdag, op de duurzame StreekWaar marktkraam staan op zaterdag of meehelpen (nadenken) StreekWaar meer zichtbaarheid te geven.

Als je meehelpt word je onderdeel van een gezellig community die gedreven is om duurzame en eerlijke voedselproductie op de kaart te zetten.

We zoeken mensen die op een woensdagochtend twee uur beschikbaar zijn om om te pakken of bestellingen rond te brengen en die dit ongeveer eens in de maand kunnen doen. Marktdiensten op zaterdag zijn afhankelijk van je beschikbaarheid op zaterdagochtend vanaf 8 (helpen opbouwen) tot 12uur of van 12 tot 17uur (helpen afbreken aan het einde van de marktdag). Mensen die willen helpen meedenken en/of zichtbaarheid willen vergroten kunnen dat eenmalig doen of in overleg op regelmatige basis.

Meer weten? Aanmelden? Stuur een mail naar boodschappen@streekwaar.nl

Woon je in Renkum of Bennekom? We zoeken daar ook mensen die mee willen helpen, o.a. om bestellingen op te halen in Wageningen en naar de lokale afhaalpunten in Renkum en Bennekom te brengen.

Dit delen: