Boerderij van Steenbergen

Al vele jaren verkopen Anton en Hetty van Steenbergen hun scharrel- en biologische eieren rechtstreeks aan de consument. Ze hebben een boerderijwinkel met streekproducten van het Binnenveld, en ook nog een eierautomaat voor gegarandeerde verse eieren. Kom je op bezoek dan tref je de kans om naast kippen ook wallaby’s te zien die voor het plezier worden gehouden. Leuk voor de kinderen!

Boerderij van Steenbergen
Legkippenboerderij bio en scharrel
Anton en Hetty van Steenbergen

Eieren, soepkippen, honing, fruit & sap, diverse streekproducten uit het Binnenveld

Producten te koop op locatie bij de boerderijwinkel en de eierautomaat.

Dijkgraaf 1A, Bennekom

boerderijvansteenbergen@live.nl
boerderijvansteenbergen.nl

“Een gegarandeerd vers scharrel- of biologisch eitje, waar veel zorg aan is besteed.”

In het Bennekomse deel van het Binnenveld – een agrarisch gebied tussen Veenendaal, Bennekom en Wageningen – ligt ‘de Kraats’. Een gebied met veel traditionele familieboerderijen. Boerderij van Steenbergen is een van hen.

Boerderij van Steenbergen is van oudsher een gemengd bedrijf maar specialiseerde zich in leghennen. Een deel van de leghennen wordt biologisch gehouden: zij krijgen biologisch voer, gaan naar buiten, en hebben meer ruimte dan gangbare (scharrel)hennen.

Boerderij van Steenbergen heeft ook biologische fruitbomen, waarvan een deel als sap in de boerderijwinkel wordt verkocht en een deel samen met fruit van boeren uit de omgeving tot sap wordt gemaakt.

In de boerderijwinkel zijn allerhande (deels bio) producten te koop, o.a. van collega leden van StreekWaar en van de Agrarische Natuurvereniging het Binnenveld.

Buiten de boerderijwinkel tijden ook een (bio)eitje halen? Dat kan! Er is ook een eierautomaat. Slimme boeren die Steenbergen 😊