2 okt: StreekWaar Oogstfeest

StreekWaar Oogstfeest
zaterdag 2 oktober, 9:00-17:00u

Salverdaplein, Wageningen
Naar de aankondiging

Zaterdag 2 oktober vieren we de weelde van alle gewassen die van het land komen met een oogstfeest. Op de markt op het Salverdaplein is ons assortiment van lokale producten extra groot, we verdubbelen het aantal kramen. Maar er is meer…

Watertanden en likkebaarden bij de live-kook-kraam

Loop je neus achterna. De hele dag staan verschillende koks van StreekWaar bij de kookkraam. Je ruikt en proeft er de lekkerste hapjes en gerechten, gemaakt van lokale producten.

Het verhaal van Wagenings graan

Bij de graankraam leer je over verschillende soorten graan en ondertussen wacht je op een versgebakken wafel. Voor enthousiastelingen is er een rondleiding over de historie van Wagenings graan op het Westbergveld. De rondleidingen starten om 12:00 en 14:00.

StreekWaar on tour

Speciaal voor het oogstfeest hebben we een fietsroute gemaakt langs verschillende locaties van StreekWaar. Haal de kaart op bij de markt en volg in je eigen tempo de route. Je krijgt ook een stempelkaart mee. Bij elke locatie zijn producten te koop en waarmee je bij aankoop een stempel verdient. Heb je vijf stempels verzameld? Dan mag je op de Streekmarkt op het Salverdaplein wat uitzoeken voor €3,50.

En dan nog…

Wol vilten! Maak je eigen armbandje met wol van de schapen van Grebbeveld Schapen & zo. Er zijn ook lekker warme schapenvachten te koop.

En, zoals het hoort: koffie, thee en appeltaart.

Dit delen: