Ridder Robin

Ridder Robin brouwt heerlijke duurzame mede volgens Middeleeuws recept. 

Wie zijn we

Ridder Robin brouwt, zoals de naam al doet vermoeden, mede. Mede is een alcoholische drank van alleen honing. En zij doen dat aan de hand van een middeleeuws recept.

Wat maken we

Afhankelijk van het seizoen kunt je in Pluktuin de Bosrand kleinfruit oogsten, waaronder diverse soorten bessen, bramen, aardbeien, druiven en frambozen. Ook kun je diverse snijbloemen, eetbare bloemen en theekruiden plukken met onder meer 20 soorten munt. Via de webshop kun je het jaarrond boeketten, jam en cadeaubonnen bestellen. In de pluktuin kunt u tevens groenten van Pluktuin de Basis oogsten.

Hoe duurzaam zijn we

Ridder Robin mede wordt gebrouwen op een duurzame manier met lokale honing, biologische ingrediënten en met recyclebare verpakking. De honing is zelfs zo lokaal dat je de bijen tijdens een fietstocht rond Rhenen kan zien vliegen.

Waar vind je de producten?

Ridder Robin mede is te kopen in hun eigen webshop. Verder zijn de producten te krijgen bij de wekelijkse streekproductenmarkt in Wageningen, bij de Gieterij, bij de Hoge Born, boerderij van Steenbergen, Slok Wageningen, Puurr veluwe in Ede en bij  de lieveruitdestreek webwinkel. 

Waarom de naam Ridder Robin?

De mede heet ‘Ridder Robin’, genoemd naar hun overleden zoontje Robbie. Ze zijn de brouwerij begonnen om weer iets te doen wat hun veel energie gaf na zijn rusten. 

Ben of ken je een imker?

Vind u het leuk om te helpen met het ontwikkelen of onderhouden van de tuin? Meldt u aan als vrijwilliger via de website van de pluktuin. Uw hulp is meer dan welkom!

Contact

Ridder Robin
Lijsterberg 126
3911 DM, Rhenen

www.robinsmede.nl
info@robinsmede.nl
06-29521162

"Eén van onze voorwaarde is dat wij alleen met Nederlandse imkers werken binnen een straal van 30 km vanaf Rhenen. Mocht je daarom in deze straal een bij zien vliegen, bestaat de kans groot dat die de honing haalt voor onze mede."