Robinsmede.nl verhuist naar www.stadsbrouwerij-rhenen.nl

Het brouwen van mede was een persoonlijk project van mij om terug te keren in de maatschappij na het overlijden van mijn zoon. De naam Robinsmede.nl was toen een makkelijk gekozen als website voor dit project, want ik ben Robin en ik brouwde mede.

De afgelopen jaren mocht het project groeien tot iets wat ik niet van tevoren had kunnen bedenken: terugkerende klanten en het besef dat wij met onze mede iets unieks hadden. Mede dankzij verschillende winkels en evenementen groeide dit besef nog meer. Een deel van onze winst hebben we geïnvesteerd en daarmee The Kombucha Masters overgenomen. Sinds januari 2024 hebben wij The Kombucha Masters dan ook volledig in ons portfolio, een heerlijke gefermenteerde alcoholvrije drank.

Het samenvoegen van www.robinsmede.nl en www.thekombuchamasters.nl, vonden wij een geschikt moment om verder te gaan kijken naar een betere bijpassende naam. We wilden onze passie voor brouwen en de toekomst uitdragen, en onze sterke verbinding met onze stad benadrukken. Zo ontstond Stadsbrouwerij Rhenen.

Als Stadsbrouwerij Rhenen kijken we niet alleen terug op onze roots, maar ook vooruit naar de toekomst. We zijn vastbesloten om onze producten voortdurend te verbeteren en uit te breiden, met een focus op duurzaamheid en lokale betrokkenheid. Of het nu gaat om onze heerlijke mede, verfrissende kombucha, of de nieuwe spannende brouwsels die nog komen gaan, we blijven onze passie voor ambachtelijk vakmanschap en gemeenschapszin koesteren.

Dit delen: