Lupine-Asperge diner op de Wageningse Eng

Heb je zin in een onvergetelijke avond vol heerlijk eten, mooie verhalen en een prachtige omgeving? Kom dan op 7 juni naar het Asperge-Lupine Diner op de Wageningse Eng!

Het hele diner vindt plaats midden in het veld, omgeven door de prachtige natuur van Landbouwbedrijf De Oude Ronde. Geniet van een driegangenmenu gemaakt van de beste lokale ingrediënten, direct van het land.

Wat staat er op het menu?

  • Rondleiding met de telers: Begin de avond met een wandeling door de velden met aspergeteler Han te Ronde en lupineteler Edwin Tigchelaar. Ze vertellen je alles over hun passie en werk dat schuilgaat achter jouw eten.
  • Lokaal biertje: Proef een heerlijk lokaal gebrouwen biertje van de Stadsbrouwerij terwijl Dennis Lebbing je meeneemt in het verhaal achter de Stadsbrouwerij.
  • Lupine-verhalen: Yanina Willet zal jullie meenemen in het verhaal van Lekker Lupine. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van lupine in de keuken!

Het diner vindt plaats op vrijdag 7 juni 18.00 – 20.00 uur op Landbouwbedrijf De Oude Ronde, Oude diedenweg 161 Wageningen.
Kosten € 30,00 pp
Reserveren via events@lekkerlupine.nl

Dit delen: