Het wuivende graan op de akkers in de zomer, daartussen in de korenbloemen, margrieten en klaprozen. Granen als basisvoeding voor ons in deze tijd. Welk geheim dragen de granen in zich, voor onze gezondheid. Hoe bereid je granen zodat we de voedingsstoffen optimaal kunnen opnemen.
Als natuurvoedingskundige vertelt Jeanette Matser van Goed Gevoed over de kwaliteit van voeding met als thema granen. Er is altijd wat te proeven en thee staat klaar. Welkom!
De keukentafelgesprekken vinden plaats op:
• Haver: donderdag 4 april
• Rogge: donderdag 16 mei
• Rijst: donderdag 6 juni
Tijd van 13:30 – 15:00 uur of 19:30 – 21:00 uur
Prijs per thema: € 20,00
Plaats: Ritzema Bosweg 17, Wageningen
Opgeven bij Jeanette Matser Natuurvoedingskundige Goed-Gevoed
Info@goed-gevoed.nl
06-13368064
Kijk voor meer informatie op www.goed-gevoed.nl