Boerderij van Steenbergen stopt met hun boerderijwinkel

Na ongeveer 10 jaar sluit boerderij van Steenbergen de boerderijwinkel. Hun pluimveebedrijf en de eierautomaat blijven gewoon bestaan. Eieren blijven ook te koop op de Streekmarkt.

Zelf zeggen ze hierover:

Ongeveer tien jaar geleden zijn wij het avontuur van een boerderijwinkel aangegaan. We zijn klein begonnen, in de oude keet van onze kinderen, en in de loop van de jaren, dankzij onze vele trouwe klanten, gegroeid naar een winkel met een uitgebreid assortiment. Het was voor ons een mooie tijd, we hebben ervan genoten, veel geleerd en vele waardevolle contacten gehad.

Maar hoe leuk we het vinden, de winkel kost ook veel tijd en inzet en we hebben geen opvolger binnen ons gezin. Daarom hebben we besloten om te stoppen met onze boerderijwinkel. Zaterdag 30 maart om 12.30 uur sluiten onze deuren. Voor ons is nu het moment gekomen om te kiezen voor meer tijd met onze prachtige (klein)kinderen, familie en onszelf.

We vinden het erg fijn dat de familie Jochemsen, de boerderijwinkel wil overnemen. Vanaf vrijdag 5 april start ’t Kraatswinkeltje op hun eigen erf, Langesteeg 14 in Bennekom. www.kraatseieren.nl (Kraats Eieren). Deze winkel zal veel overeenkomsten hebben met onze winkel, al zullen zij het doen zoals het bij hen past. We hebben alle vertrouwen in deze voortzetting!

Ons pluimveebedrijf, ook de eierautomaat, zetten we voort.

We zijn u erg dankbaar voor uw vertrouwen, betrokkenheid en aankopen. Tot de Pasen bent u nog van harte welkom in onze winkel!

Hartelijke groet,
Anton en Hetty van Steenbergen

Dit delen: