Bloemenworkshop Bloemrijk met Emilias

Op 20 juli organiseert Bloemrijk samen met bloemenspecialist Emilie Timmermans van Emilia’s een bloemenworkshop. Zelf bloemen plukken, een mooi boeket binden of je eigen vaas schikken? Een leuke ervaring en kans om zelf je droomboeket te schikken.

Emilie: “Als het pluktuinseizoen weer is begonnen geef ik workshops bij pluktuin Bloemrijk. De tuin ligt op een heerlijke plek aan de rand van Wageningen. Ik vertel over de bloemen, leer je hoe het stadium eruitziet waarbij de bloem een zo lang mogelijk vaasleven heeft en deel mijn kennis met je. Na het plukken gaan we schikken. Ik laat zien hoe je een boeket op verschillende manieren kan binden. Een boeket op een meegebrachte vaas schikken kan ook. En thuis kan je nagenieten van de bloemen.”

De workshop is inclusief bloemen, koffie, thee en iets lekkers en eventueel vaas. Kosten zijn € 35,00 pp.

De workshop gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. Het is ook mogelijk een verzoek voor een andere datum te doen met een groep van minimaal 8 personen. Dit seizoen organiseren wij 6 bloemenworkshop. Kijk voor de overige data op: pluktuinbloemrijk.nl/workshops/bloemenworkshops/

Dit delen: