Bedrijfspand te overname voor duurzame onderneming

Wageningse cateraar Vreemde Streken gaat verhuizen. Daardoor komt er een mooi winkelpand vrij in de Junusstraat (in overleg met een instapklare horecakeuken en/of inventaris).

Wageningers zijn al jaren bekend met Vreemde Streken, een van de eerste biologische cateraars in de stad. Sinds ruim 2 jaar is Vreemde Streken gevestigd in een mooi monumentaal winkelpand aan de Junusstraat.

Naast duurzame catering en de verkoop duurzame biologische delicatessen, bieden ze regelmatig onderdak aan startups en pop up initiatieven. Echter als duurzame cateraar gebruikt Vreemde Streken voornamelijk de keuken en lukt het niet de winkel regelmatig te openen. Daarom gaat Vreemde Streken door met cateren en komt de winkel te vervallen.

Zodoende komt er in een van de leukste winkelstraatjes van Wageningen een prachtig winkelpand vrij. In overleg met overname van instapklare horecakeuken en/of inventaris. De voorkeur gaat uit naar een duurzame ondernemer. De ruimte samen huren met het huidige pop up initiatief The Kitch behoort tot de mogelijkheden maar is geen must. Voor meer informatie, neem contact op met Judith Keizer via info@vreemdestreken.nl.

Dit delen: