Start seizoen pluktuin Bloemrijk

Vanaf 12 juni kun je op woensdag- en zaterdagmiddag zelf bloemen komen plukken bij Bloemrijk, biologische bloemen. Bij het plukken krijg je tips over het plukken van de bloemen en kun je met een paar aanwijzingen zelf een boeket schikken. Als je meer wilt leren over bloemschikken kun je ook een workshop volgen met bloembinder Emilie Timmermans.

Met een enthousiast team telen wij honderden soorten biologische snijbloemen. Zo gaan wij met de seizoenen mee. Dahlia’s zijn daarbij een specialiteit van Bloemrijk. Met alle kleuren en vormen is dat echt genieten in de zomer. De bloemen telen wij biologisch zodat duidelijk is aan welke standaard wij voldoen. Biologische bedrijven voldoen aan Europese richtlijnen en worden gecertificeerd door de stichting SKAL. Wij telen de bloemen dus gifvrij, zonder kunstmest en met respect voor de natuur. Zo telen wij lokale bloemen voor een mooier en gezonder Nederland.

We zijn iedere woensdag- en zaterdagmiddag open van 12 – 16 uur. Op andere dagen zijn wij op afspraak open voor groepen. Je kunt langskomen om 1 keer een boeket te plukken en met een plukkaart kun je 3 keer komen en krijg je gelijk een leuke korting.

Ook bieden we in het bloemenseizoen verschillende wekelijks of twee-wekelijks biologisch bloemenabonnementen aan. Met een bloemenabonnement haal je het seizoen in huis. Wil je meer weten: info@kwekerijbloemrijk.nl – app, of telefoon – 061266 2126 of kijk op pluktuinbloemrijk.nl.

Dit delen: