Het wuivende graan op de akkers in de zomer, daartussen in de korenbloemen, margrieten en klaprozen. Granen als basisvoeding voor ons in deze tijd. Welk geheim dragen de granen in zich, voor onze gezondheid. Hoe bereid je granen zodat we de voedingsstoffen optimaal kunnen opnemen.
Als natuurvoedingskundige vertelt Jeanette Matser van Goed Gevoed over de kwaliteit van voeding met als thema granen. Er is altijd wat te proeven en thee staat klaar. Welkom!
De komende weken staan de volgende keukentafelgesprekkenop het programma:
• Tarwe: donderdag 5 september
• Rijst: donderdag 12 september
• Mais: donderdag 3 oktober
• Gerst: donderdag 17 oktober
Het keukentafelgesprek vindt plaats van 13:30 – 15:00 uur of 19:30 – 21:00 uur op de Ritzema Bosweg 17 in Wageningen. Kosten zijn € 20,00. Wil je dit meemaken, geef je op via het contactformulier op haar website.