“Wat we doen is eigenlijk een soort permanent Foodfestival.” Aldus initiatiefnemer Christian Weij. Je kan er eten en drinken, smaak beleven. Maar niet op een reguliere manier. Christian: “We willen onze bezoekers inspireren en verrassen met lokale, goed bereide gerechten, maar we gaan verder dan dat. Bij alles wat wij maken denken we na over de impact op onze omgeving.”
Als duurzame chef en extreem enthousiaste en creatieve persoonlijkheid weet hij ook dat we willen weten wat dat dan precies inhoudt, dat duurzame. “Het SmaakPark werkt volgens de 80/20 regel waarbij we minstens 80% lokale producten gebruiken, maximaal 20% vlees/vis serveren, minimaal 80% seizoensproducten gebruiken en met minstens 80% biologisch ingrediënten werken.”
Het Smaakpark
Christian Weij en Petra Busser
eetzaal, kookschool, voedselpark, foodlab
Verbindelaarsweg 51a, Ede
info@smaakpark.nl
smaakparkede.nl