Online bestellen bij StreekWaar

Hoe werkt het?

Een groot deel van de StreekWaar producenten biedt producten aan via deze webshop. Het aanbod varieert wekelijks al naar gelang het seizoen, de oogst en de productie. Op woensdagochtend brengen de producenten hun waren naar Thuis, hier worden de bestellingen voor je klaargemaakt door betrokken consumenten.

Meer weten? Lees verder hieronder

1. Bestellen

Elke week op vrijdag vanaf 17 uur staat het actuele aanbod online. Je kan je bestelling plaatsen (en afrekenen) tot maandag 19 uur, daarna sluit de winkel en hebben de producenten de tijd om de bestelling klaar te maken.

2. Afhalen

Je bestelling staat voor je klaar in een krat, het is de bedoeling dat je zelf een tas mee neemt om de producten mee naar huis te nemen. Je kan je bestelling afhalen op woensdag middag bij deze StreekWaar Punten:

  • in Wageningen tussen 12:00 en 17:00 uur bij Thuis, Stationsstraat 32 in Wageningen
  • in Renkum tussen 13:00 en 18:00 uur bij Woon- en Tuinwinkel Loenen, Groeneweg 76 in Renkum
  • binnenkort ook in Ede

3. Meehelpen

Wil je ook af en toe meehelpen om dit draaiende te houden? Er is van alles te doen, zoals helpen ompakken op woensdag ochtend, de website bijhouden, PR, excursies organiseren…of iets anders waar jij graag je steentje zou willen bijdragen.

Meld je aan als vrijwilliger. Je ontvangt dan de wekelijkse aanbodmail met nieuwtjes, aankondigingen, en uitnodigingen om mee te helpen.

4. Uitgangspunten

Ons uitgangspunt is lokaal en duurzaam boodschappen doen toegankelijker maken voor een groot publiek. Gelukkig zijn er veel verkoopkanalen waar je producten kan kopen van StreekWaar producenten in onze omgeving.

Zo kan je dagelijks bij de Gieterij, Vreemde Streken en Wat in het Vat zit in Wageningen terecht en natuurlijk op locatie bij de meeste producenten zelf. Op zaterdag staat StreekWaar op de Wageningse markt op het Salverdaplein. Deze webshop (met straks thuisbezorg optie) is een aanvulling op deze fysieke verkooppunten.

Daarnaast willen we een korte keten behouden, korte lijnen van producent naar consument. Dit zorgt voor versheid, betrokkenheid en een eerlijke prijs. Het bedrag dat u betaalt gaat direct naar de producenten, 8% houden wij achter om de onkosten te betalen die nodig zijn voor deze online winkel en de afhaalpunten.

Back to Top
Added to cart
Shopping Cart
Close

Geen producten in je winkelmand.