Logo 2.5 CMYK@2x
230690476_4329657567079748_7858382575674236312_n

Het zijn bijna de kerstfeestdagen. Vergeet niet je kerstinkopen bij StreekWaar te doen bij de StreekWaarmarkt, via de webshop of bij de leden. Op 18 december trekt de StreekWaarmarkt zijn kerstjas aan, kom genieten van de kerstsfeer!

StreekWaarmarkt in Kerstsfeer

zaterdag 18 december | 9:00-17:00u | Salverdaplein, 6701 DJ Wageningen

Op zaterdag 18 december zal de duurzame StreekWaarmarkt in kerstsferen worden omgetoverd met extra kramen! Met warme chocolademelk, hartige en zoete hapjes, live cooking, kerstpakketten, Wageningse kunst, droneposters van Wageningen en tekeningen en kaarten.

Kom kijken naar de StreekWaar voedselketen! Van Bodem via producenten, ompakken, livecooking naar recycling. Bij iedere stap kan je verhalen horen en mensen ontmoeten.

> Lees verder
StreekWaarmarkt in Kerstsfeer

Speciale acties voor de feestdagen

Dit is het seizoen om duurzaam & lokaal te kopen! De StreekWaar leden hebben voor de feestdagen wat mooie acties bedacht, onder meer: kerstpakketten met streekproducten, maretakken voor het goede doel, lekkere gerechten om thuis op te warmen voor de feestdagen en (b)oliebollen voor oudejaarsdag.

Bestel je bij StreekWaar?

> Lees verder
Speciale acties voor de feestdagen

StreekWaar webshop

Ons assortiment wordt groter!

Bij de online winkel van StreekWaar zijn we het assortiment steeds aan het uitbreiden! Onze nieuwste toevoegingen: eieren van Boerderij van Steenbergen, azijn van Wat in het vat zit, meel en koekmix van Windkorenmolen de Vlijt, boter en crème fraîche van Biologische Boerderij Veld & Beek. Doe je boodschappen via onze webshop!

Speciale feestaanbiedingen op 22 en 29 december

Onder meer maretak van de Ommuurde Tuin (een deel van de opbrengst gaat naar 3FM Serious Request), een gratis proefpakketje met producten van biologische boerderij Veld & Beek en gedroogde paddenstoelen van Urban Fungi. Altijd al willen weten hoe oesterzwammen gekweekt worden? Bestel dan een bon voor een rondleiding door de kwekerij van Alessia Capurso en Sebastian de Groot.
De online winkel van StreekWaar is open voor bestellen van vrijdag 17:00 tot maandag 19.00 uur. Hier koop je lokale, duurzame producten die je op woensdagmiddag bij een van de StreekWaar Punten in Wageningen, Renkum of Bennekom kan ophalen, of thuis kan laten bezorgen.

Sociaal Thuisbezorgd

Bestel je je StreekWaar producten via de website?

Dan kun je er sinds kort voor kiezen om je boodschappen thuis te laten bezorgen. En het mooie is: dat gebeurt door nieuwkomers in Wageningen, die in ruil daarvoor taalles krijgen.

> Lees verder
Sociaal Thuisbezorgd

Nieuwe lid: BeenBean

BeenBean verwerkt lokaal geproduceerde bonen tot tempeh. Davide en Corentin zetten het bedrijf om inwoners van Wageningen een gefermenteerd alternatief voor vlees te bieden. De ingrediënten zijn simpel: bonen, 'magic funghi powder' en tijd. Smullen maar!

Tempeh te koop bij de Streekmarkt en de Streekwaar webshop, en ook: in Wageningen bij de markt op woensdag en bij de Gieterij.

> Lees verder
BeenBean
banner1
StreekWaar is een vereniging van bevlogen boeren, producenten, cateraars en winkels in de regio Wageningen, Ede, Renkum en een stukje Betuwe. Samen met de natuur zorgen we voor duurzaam, lokaal en gezond eten bij jou op je bord.
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet